KUCHENPROFI Igła do szpikowania mięsa
KOD PRODUKTU: KU-0924052800

KUCHENPROFI Igła do szpikowania mięsa

WYSYŁKA: Do tygodnia (dostawa w 24h po wysłaniu zamówienia)
Bezpieczne zakupy
Dostawa
Reklamacja i zwrot
Zapłać później
Zapytaj o produkt

KUCHENPROFI Igła do szpikowania mięsa

Informacje podstawowe:

  • Producent: Kuchenprofi
  • Kod produktu: KU-0924052800
  • Materiał: stal nierdzewna
  • Gwarancja: 2 lata

Wymiary:

  • Długość: 20 cm
Zalety produktu. Dlaczego warto?
  • Igła do szpikowania mięsa wg francuskiej metody - lardingu
  • Z jednej strony zakończona ostrym szpikulcem, z drugiej strony zakończona szczypcami do chwytania np. słoniny
  • Można faszerować mięso różnymi skladnikami: słoniną, warzywami, bakaliami
  • Igła wykonana w całości ze stali nierdzewnej
  • Gwarancja 2 lata