• Ulubione (0)
  • Zaloguj się Konto
  • Załóż konto
Zastawa stołowa i akcesoria - Nakrywamy.pl
Koszyk szt. /
    Menu
  • Porcelana
  • Sztućce
  • Noże
  • Gotowanie
  • Pieczenie
  • Akcesoria kuchenne
  • Dom i wnętrze
  • WYPRZEDAŻ
  • Producenci
    • LUBIANA
    • FISKARS
    • GERLACH
    • AMBITION
    • ZWIEGER
    • TADAR
    • CHODZIEŻ
    Wszyscy
  • Logowanie/rejestracja
  • Kontakt
  1. Strona główna
  2. Blog

Blog

Ostatnio na blogu
  • Jaka powinna być filiżanka do kawy?
  • Jaki jest dobry garnek do gotowania na parze?
  • Co jest lepsze parowar czy garnek do gotowania na parze?
  • Jakie filiżanki do kawiarni?
Kategorie
  • Przepisy
  • Poradniki
  • Dom
  • Łazienka
  • Producenci
  • Akcesoria kuchenne
  • Kuchnia od kuchni
  • Patelnie
  • Noże kuchenne
  • Garnki
  • Sztućce
  • Porcelana
Promocje
FISKARS FUNCTIONAL FORM 1016121 Zestaw 3 noży do smarowania / tworzywo sztuczne
FISKARS FUNCTIONAL FORM 1016121 Zestaw 3 noży do smarowania / tworzywo sztuczne
18,80 zł 29,00 zł
MG HOME | VERSO KOMPLET GARNKÓW 6 EL.
MG HOME | VERSO KOMPLET GARNKÓW 6 EL.
99,00 zł 128,70 zł
GERLACH FIRST Komplet Garnki z pokrywkami 10 el / stal nierdzewna / indukcja+ Szybkowar Gerlach First 6 l
GERLACH FIRST Komplet Garnki z pokrywkami 10 el / stal nierdzewna / indukcja+ Szybkowar Gerlach First 6 l
574,00 zł 918,00 zł

Blog

24 48 96
  • <
  • z 23
  • >
Czy nowe garnki należy wygotować przed pierwszym użyciem?
Czy nowe garnki należy wygotować przed pierwszym użyciem? Nowe, lśniące garnki na kuchennym blacie – to widok, który cieszy każdego miłośnika gotowania. Zanim jednak rzuci się w wir kulinarnych eksperymentów, w głowie pojawia się ważne pytanie: czy nowe garnki należy wygotować przed pierwszym użyciem? Obawy o zdrowie, resztki produkcyjne i chęć zadbania o nowy sprzęt są całkowicie naturalne. W tym kompleksowy... czytaj więcej
Czy warto kupić garnek do gotowania na parze?
Czy warto kupić garnek do gotowania na parze? Czy garnek do gotowania na parze to kolejny kuchenny gadżet, który po dwóch użyciach wyląduje na dnie szafki? A może to sposób na to, aby ułatwić sobie prowadzenie zdrowego trybu życia, przy okazji jedząc smaczne posiłki? Ten artykuł to zbiór praktycznych odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące garnka do gotowania na parze. Rozwiane zostaną wątpliwośc... czytaj więcej
Jak dbać o akcesoria kuchenne Gerlach?
Jak dbać o akcesoria kuchenne Gerlach? Inwestycja w akcesoria kuchenne marki Gerlach to decyzja o postawieniu na jakość, trwałość i niezawodność. To narzędzia, które mają służyć przez lata, stając się cichymi bohaterami codziennych i odświętnych posiłków. Ale nawet najlepsze akcesoria potrzebują odrobiny troski, aby zachować swój blask i funkcjonalność. W tym poradniku krok po kroku pokażemy... czytaj więcej
Na czym najlepiej gotować na parze?
Na czym najlepiej gotować na parze? Gotowanie na parze przeżywa swój renesans. Coraz więcej osób odkrywa, że to nie tylko jeden z najzdrowszych sposobów przygotowywania posiłków, ale też metoda, która pozwala wydobyć z jedzenia maksimum smaku i aromatu. Tylko jakie garnki wybrać? Ten praktyczny przewodnik rozwieje wszelkie wątpliwości i pomoże wybrać rozwiązanie idealnie dopasowane do kuc... czytaj więcej
Czy patelnię ze stali nierdzewnej trzeba wypalać?
Czy patelnię ze stali nierdzewnej trzeba wypalać? Kupno nowej patelni ze stali nierdzewnej to często początek kulinarnych eksperymentów. Jednak zanim na jej lśniącej powierzchni skwierczeć będą ulubione potrawy, w głowie pojawia się podstawowe pytanie: czy taką patelnię trzeba wypalać? To częsta wątpliwość, a odpowiedź jest prostsza, niż mogłoby się wydawać. W tym artykule rozwiewamy mity i przedstawia... czytaj więcej
Czy garnki Fiskars są dobre?
Czy garnki Fiskars są dobre? Wybór idealnych garnków to decyzja na lata, która wpływa na komfort codziennego gotowania. Stając przed półką sklepową, łatwo poczuć się zagubionym, jeśli nie wiadomo, co wybrać. Jedną z marek, która regularnie przyciąga uwagę, jest Fiskars – fiński producent z bogatą tradycją. Ale czy garnki Fiskars są dobre? Czy ich cena jest adekwatna do jakości? Sp... czytaj więcej
Czy garnki Gerlach są dobre?
Czy garnki Gerlach są dobre? Czy garnki Gerlach to dobry wybór do kuchni? To pytanie zadaje sobie wiele osób, stojąc przed decyzją o zakupie nowego zestawu. W końcu to inwestycja na lata. Dlatego przygotowaliśmy kompleksowy poradnik, oparty na rzetelnych opiniach, danych i doświadczeniach użytkowników. Przeanalizujemy zalety i podpowiemy, jak dbać o garnki, aby służyły jak najdłuże... czytaj więcej
Czy Zwieger to polska marka?
Czy Zwieger to polska marka? W ostatnich latach coraz chętniej wspieramy rodzimy biznes, a patriotyzm konsumencki stał się czymś więcej niż tylko pustym hasłem. Wybierając polskie produkty, inwestujemy w naszą gospodarkę i mamy realny wpływ na jej rozwój. Właśnie dlatego tak wiele osób, urządzając serce swojego domu, czyli kuchnię, zadaje sobie pytanie: czy Zwieger to polska marka?... czytaj więcej
Które garnki gerlacha są najlepsze?
Które garnki gerlacha są najlepsze? Które garnki Gerlacha będą najlepsze w kuchni? Wybór idealnego zestawu może wydawać się skomplikowany, ale bez obaw –to najlepsze miejsce ku temu, aby znaleźć wszystko to, czego się szuka. Rozumiemy, że zakup garnków to inwestycja na lata, która wpływa na komfort i przyjemność codziennego gotowania. Dlatego przygotowaliśmy praktyczny przewodnik po model... czytaj więcej
Jakich patelni należy unikać?
Jakich patelni należy unikać? Wybór odpowiedniej patelni to coś więcej niż kwestia smaku potraw. To decyzja, która bezpośrednio wpływa na zdrowie domowników. Czy teflon jest szkodliwy? Czy patelnia po babci jest na pewno bezpieczna? Wątpliwości dotyczące bezpieczeństwa naczyń kuchennych są uzasadnione. Dlatego powstał ten kompletny przewodnik, który rozwiewa mity i pozwala dokonywać... czytaj więcej
Jaka jest najlepsza patelnia ze stali nierdzewnej Gerlach?
Jaka jest najlepsza patelnia ze stali nierdzewnej Gerlach? Wybór idealnej patelni to coś więcej niż zwykły zakup – to inwestycja w tysiące przyszłych posiłków, w smak i jakość gotowania. Kiedy staje się przed półką uginającą się od naczyń, łatwo poczuć się przytłoczonym. Wiadomo jednak, że warto wybrać, coś trwałego, niezawodnego i bezpiecznego dla zdrowia. W takich sytuacjach warto wybrać symbol polskiej jakoś... czytaj więcej
Przepis na gołąbki z mięsem i ryżem w sosie pomidorowym
Przepis na gołąbki z mięsem i ryżem w sosie pomidorowym Czy jest coś, co bardziej kojarzy się z domowym, polskim obiadem niż gołąbki? Ich zapach unoszący się w całym domu przywołuje wspomnienia z dzieciństwa. To danie, które wymaga czasu i pracy. Jego przygotowanie nie jest jednak tak trudne, jak można sądzić. Oto zbiór informacji i praktycznych wskazówek, dzięki którym każdy sobie z tym poradzi. Spis treśc... czytaj więcej
Sałatka z quinoa, awokado i fetą – lekki przepis
Sałatka z quinoa, awokado i fetą – lekki przepis Czy można szybko i bez zbędnych problemów przyrządzić zdrowy i smaczny posiłek, który nie obciąży żołądka? Oczywiście. Doskonałym przykładem jest sałatka z quinoa, awokado i fetą. Jest pełna wartości odżywczych, efektownie prezentuje się na talerzu, a do tego stanowi prawdziwą ucztę dla podniebienia. Nie trzeba być profesjonalnym kucharzem, żeby przygot... czytaj więcej
Placuszki z cukinii z jogurtem czosnkowym – przepis
Placuszki z cukinii z jogurtem czosnkowym – przepis Placuszki z cukinii z jogurtem czosnkowym to propozycja na szybki, zdrowy i smaczny posiłek. Znakomicie sprawdzi się na obiad i na kolację. Chrupiące placki wspaniale komponują się z aksamitnym i wyrazistym sosem jogurtowo-czosnkowym. Są sycące i pełne składników odżywczych, a z ich przygotowaniem poradzi sobie właściwie każdy. Od czego zacząć i o czym ... czytaj więcej
Tofu w sosie teriyaki z warzywami – przepis
Tofu w sosie teriyaki z warzywami – przepis Kuchnia azjatycka inspiruje do eksperymentowania i zachwyca bogactwem smaków oraz kolorami. Tofu w sosie teriyaki z warzywami to propozycja dla osób, które cenią szybkie, zdrowe i uniwersalne potrawy. Danie można łatwo modyfikować, dostosowując je do własnych upodobań lub zawartości lodówki. O czym pamiętać, przystępując do gotowania? Na co zwrócić szcz... czytaj więcej
Tajska zupa z krewetkami i mlekiem kokosowym (Tom Yum)
Tajska zupa z krewetkami i mlekiem kokosowym (Tom Yum) Tom Yum to królowa tajskich zup. Kojarzy się z tętniącymi życiem ulicami Bangkoku i zapachem egzotycznych przypraw. Wbrew pozorom wcale nie trzeba wybierać się w daleką podróż, by móc jej skosztować. Przyrządzenie tej niezwykłej potrawy we własnym domu jest nie tylko możliwe, ale i bardzo proste. Oto wszystko, co trzeba wiedzieć, by poradzić sobie z tym... czytaj więcej
Zupa krem z brokułów z serem pleśniowym – przepis
Zupa krem z brokułów z serem pleśniowym – przepis Zupa krem z brokułów z serem pleśniowym udowadnia, że często proste połączenia bywają najlepsze. Aksamitna, gładka konsystencja, głęboki zielony kolor i wyrazisty smak sprawiają, że trudno przejść obojętnie obok tego dania. To idealna propozycja na zdrowy rodzinny obiad, czy elegancką przystawkę podczas przyjęcia w domowym zaciszu. Jak przyrządzić zupę,... czytaj więcej
Zapiekanka makaronowa z serem i szynką – szybki przepis
Zapiekanka makaronowa z serem i szynką – szybki przepis Czasami w kuchni liczy się prostota i szybkość. W takich chwilach zapiekanka makaronowa z serem i szynką sprawdza się doskonale. To danie nie wymaga kulinarnych umiejętności, a potrafi pozytywnie zaskoczyć. Zarówno domowników, jak i gości. Jest również znakomitym pomysłem na wykorzystanie pozostałości makaronu, sera czy kilku ostatnich plasterków szynki... czytaj więcej
Moussaka grecka z bakłażanem i mięsem mielonym – przepis
Moussaka grecka z bakłażanem i mięsem mielonym – przepis Grecka moussaka przywodzi na myśl letnie wyjazdy na południe Europy. To sycąca, aromatyczna zapiekanka z bakłażana, mięsa mielonego i aksamitnego beszamelu. Doskonale smakuje i efektownie się prezentuje. Cieszy się ogromną popularnością nie tylko w Grecji. Nie da się ukryć, że jej przygotowanie wymaga czasu, jednak zdecydowanie warto wykazać się odrobin... czytaj więcej
Kurczak General Tso – przepis na słodko-pikantne danie chińskie
Kurczak General Tso – przepis na słodko-pikantne danie chińskie Kurczak General Tso to jedno dań kuchni chińsko-amerykańskiej. Słodki i pikantny zarazem. Chrupiący z zewnątrz i soczysty w środku. Oblany lśniącym sosem o głębokim aromacie. To klasyk, który od lat króluje w menu restauracji na całym świecie. Poniższy przepis sprawi, że każdy będzie w stanie cieszyć się jego smakiem bez konieczności wychodzenia z domu.... czytaj więcej
Risotto z grzybami i parmezanem – przepis
Risotto z grzybami i parmezanem – przepis Kremowe, pachnące i niezwykle aromatyczne. Takie jest risotto z grzybami i parmezanem. Wiele osób chętnie zamawia je w restauracji, jednak nie przyrządza go we własnym domu. Wszystko dlatego, że jest uznawane za czasochłonne danie, które wymaga sporych umiejętności kulinarnych. W rzeczywistości jego przygotowanie wcale nie musi być skomplikowane. Jak po... czytaj więcej
Pad Thai z krewetkami – przepis na klasyczne danie tajskie
Pad Thai z krewetkami – przepis na klasyczne danie tajskie Pad Thai to jedno z flagowych dań kuchni tajskiej. Aromatyczne, słodkie, kwaśne i ostre zarazem. Jedyne w swoim rodzaju. Najczęściej podaje się je z makaronem ryżowym, krewetkami, jajkiem i chrupiącymi dodatkami. Mogłoby się wydawać, że jego przyrządzenie jest stosunkowo proste. Wymaga jednak podstawowej wiedzy, odpowiednich produktów i sprawdzonego prz... czytaj więcej
Tajskie zielone curry z kurczakiem i mlekiem kokosowym
Tajskie zielone curry z kurczakiem i mlekiem kokosowym Zielone curry od pokoleń uznawane jest za jedną z najbardziej rozpoznawalnych potraw tajskiej kuchni. Wyróżnia się intensywnym smakiem, egzotycznym aromatem i przyjemnie kremową konsystencją. Zachwyca świeżością składników i umiejętnym połączeniem przypraw. To jedno z tych dań, które stanowią ucztę dla podniebienia i zachęcają do kulinarnych eksperyment... czytaj więcej
Szakszuka – jajka w pomidorach po izraelsku (przepis)
Szakszuka – jajka w pomidorach po izraelsku (przepis) Szakszuka to aromatyczne jajka gotowane w gęstym sosie pomidorowym, z dodatkiem cebuli, czosnku i przypraw. Znakomicie sprawdzi się jako sycące śniadanie, czy późny lunch. Dziś kojarzona jest głównie z kuchnią izraelską, choć jej korzenie sięgają aż krajów północnoafrykańskich. To danie zachwyca bogactwem smaków i kolorów. Na dodatek jest uniwersalne i ... czytaj więcej
  • <
  • z 23
  • >
Informacje Kontaktowe

DOSTAWA I PŁATNOŚĆ

  • Numer konta bankowego
  • Sposoby płatności
  • Koszty i formy dostawy
  • Faktury i paragony

GWARANCJA I ZWROTY

  • Gwarancja
  • Certyfikaty
  • Reklamacje i zwroty
  • Prawo do odstąpienia od umowy

NAKRYWAMY.PL

  • Kontakt
  • Blog
  • Klub nakrywamy.pl
  • Regulamin sklepu
  • Polityka prywatności
  • Opinie klientów
  • Informacje o sklepie
  • Alfabet nakrywamy.pl
  • Kolekcje nakrywamy.pl
DOŁĄCZ DO NAS
Facebook Instagram

© Wszelkie prawa zastrzeżone

Projekt i oprogramowanie sklepu: ebexo.pl

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
zamknij
Modal title
...
loader
trwa ładowanie
proszę czekać
loader
trwa ładowanie
proszę czekać
fbox overlay load_bg loader