Ulubione (
0
)
Zaloguj się
Konto
Załóż konto
Zastawa stołowa i akcesoria
- Nakrywamy.pl
wszystkie
NPCoferta
Tescoma import
Zakupy i hobby
Organizacja i porządek
Przechowywanie i pakowanie potraw
Napoje
Serwowanie
Pieczenie
Gotowanie
Przygotowanie i obróbka potraw
TESCOMA HOME
Sztućce Tadar
Porcelana
Sztućce
Noże
Gotowanie
Pieczenie
Akcesoria kuchenne
Dom i wnętrze
WYPRZEDAŻ
Koszyk
szt. /
Menu
Porcelana
Sztućce
Noże
Gotowanie
Pieczenie
Akcesoria kuchenne
Dom i wnętrze
WYPRZEDAŻ
Producenci
LUBIANA
FISKARS
GERLACH
AMBITION
ZWIEGER
TADAR
CHODZIEŻ
Wszyscy
Logowanie/rejestracja
Kontakt
Strona główna
Blog
Blog
Ostatnio na blogu
Jaka powinna być filiżanka do kawy?
Jaki jest dobry garnek do gotowania na parze?
Co jest lepsze parowar czy garnek do gotowania na parze?
Jakie filiżanki do kawiarni?
Blog
Kategorie
Przepisy
Poradniki
Dom
Łazienka
Producenci
Akcesoria kuchenne
Kuchnia od kuchni
Patelnie
Noże kuchenne
Garnki
Sztućce
Porcelana
Promocje
AMEFA PHOENIX Sztućce UE 60x Widelec obiadowy luzem / stal nierdzewna 18/0
244,80
zł
257,40
zł
AMEFA Sztućce UE / SCANDINAVE 6x Łyżeczka do herbaty | stal 18/0 sztućce dla gastronomii
6,00
zł
6,60
zł
LUBIANA AMERYKA 18 x Czarka / salaterka z reliefem ø 9 cm
152,82
zł
158,40
zł
Blog
Sortuj po:
data dodania, od najnowszych
data dodania, od najstarszych
wyświetlaj po:
24
48
96
<
z 12
>
Kurczak tikka masala z ryżem basmati – przepis
Kurczak tikka masala łączy w sobie egzotyczny charakter kuchni indyjskiej z łatwością przygotowania. Jest intensywny i aromatyczny. Soczyste mięso marynowane w jogurcie z mieszanką przypraw i kremowy sos pomidorowy doskonale się ze sobą komponują. Serwowane z puszystym ryżem basmati, stanowią pełnowartościowy i pyszny posiłek. Poniższy przepis sprawi, ż...
czytaj więcej
Falafel – przepis na chrupiące kotleciki z ciecierzycy
Falafel to danie, które cieszy się dużą popularnością. Nie tylko na Bliskim Wschodzie, skąd pochodzi, ale również w Europie i Ameryce. Te niewielkie kotleciki z ciecierzycy są uwielbiane przez wegan, wegetarian i miłośników aromatycznych, dobrze przyprawionych potraw. Ich wyjątkowy smak, chrupiąca skórka i miękki środek sprawiają, że trudno im się oprze...
czytaj więcej
Eintopf – przepis na niemiecki jednogarnkowiec z warzywami i mięsem
W niemieckiej kuchni od wieków królują dania treściwe, rozgrzewające i przygotowywane z łatwo dostępnych składników. Doskonałym przykładem jest eintopf. To potrawa jednogarnkowa, która może być przyrządzana na różne sposoby. Dużą popularnością cieszą się zarówno jej mięsne warianty, jak i lekkie wersje wegetariańskie. Stanowi idealną propozycję obiadową...
czytaj więcej
Eskalopki cielęce w sosie cytrynowym – przepis
Eskalopki cielęce w sosie cytrynowym to propozycja, która łączy wyrafinowanie kuchni włoskiej z lekkością i świeżością śródziemnomorskich smaków. To danie, które jest eleganckie, a zarazem proste do zrobienia. Delikatna cielęcina nabiera charakteru dzięki aromatycznemu, aksamitnemu sosowi. Przełamuje słodycz mięsa orzeźwiającą nutą i sprawia, że całość ...
czytaj więcej
Przepis na duszone polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowym
Duszone polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowym prezentują się jak wyrafinowane danie z renomowanej restauracji. Idealnie sprawdzą się jako niedzielny obiad i romantyczna kolacja. Doskonale smakują, a ich przygotowanie wcale nie jest tak skomplikowane, jak mogłoby się wydawać. Mięso jest soczyste, miękkie i delikatne, a kremowy sos otula je aksamitną ...
czytaj więcej
Domowa pizza na cienkim cieście – przepis
Pyszną pizzę można zjeść nie tylko we Włoszech, czy w znanych restauracjach. Niemal każdy jest w stanie przygotować ją w swojej własnej kuchni. Zrobienie tego dania od podstaw zapewni ogromną satysfakcję. Pozwoli także cieszyć się pełną kontrolą nad tym, jak będzie ono smakowało. Nie trzeba być profesjonalnym kucharzem, by przyrządzić pizzę, która zachw...
czytaj więcej
Przepis na delikatne pierogi ruskie z cebulką
Pierogi ruskie, wbrew swojej nazwie, są jednym z tradycyjnych polskich dań. Delikatne ciasto i pyszny farsz sprawiły, że cieszą się bardzo dużą popularnością. Serwują je liczne restauracje i bary mleczne, jednak nie da się ukryć, że najlepiej smakują te przyrządzone własnoręcznie. Jak się do tego zabrać? Oto najważniejsze informacje i zbiór praktycznych...
czytaj więcej
Enchiladas z kurczakiem i serem – przepis
Enchiladas to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni meksykańskiej. Pszenne lub kukurydziane tortille, pyszny farsz i aromatyczna warstwa złożona z sosu i sera. To wszystko stanowi ucztę dla podniebienia. Wiele osób chętnie zamawia tę potrawę w restauracjach. Brakuje im jednak odwagi do tego, by spróbować przyrządzić ją samodzielnie. Oto przepis...
czytaj więcej
Empanadas – przepis na hiszpańskie pierożki z mięsem i warzywami
Empanadas, czyli pyszne hiszpańskie pierożki, zdobyły sławę nie tylko na Półwyspie Iberyjskim. Goszczą na stołach również w Ameryce Łacińskiej i takich krajach jak Polska. Mogą stanowić przekąskę podawaną podczas przyjęcia, a także danie główne. Różnorodność farszów, łatwość przygotowania i spora dowolność w zakresie serwowania sprawiają, że ta potrawa ...
czytaj więcej
Dorsz w panierce z puree ziemniaczanym – przepis
Dorsz w panierce z puree ziemniaczanym to danie, które od lat cieszy się dużą popularnością. Jest proste w przygotowaniu, a przy tym sycące. Wystarczy odrobina kreatywności, by zaserwować je w gustowny sposób i wzbudzić zachwyt na twarzach domowników oraz gości. Chrupiąca ryba i kremowe puree tworzą harmonijną całość, której trudno się oprzeć. Jak przyr...
czytaj więcej
Dorada pieczona z cytryną i ziołami – przepis
Dorada zachwyca swoim delikatnym, lekko słodkawym smakiem. Jest niskokaloryczna, ale ma wysoką wartość odżywczą. Znakomicie komponuje się z aromatycznymi ziołami i cytrusami. Popularna w krajach południowej Europy, zyskała również wielu miłośników w Polsce. Stanowi znakomitą propozycję zdrowego, lekkiego obiadu i kolacji. Jej przyrządzenie wcale nie jes...
czytaj więcej
Ciasto francuskie z kurczakiem i szpinakiem – przepis
Ciasto francuskie słynie ze swojego uniwersalnego charakteru. Pozwala w krótkim czasie stworzyć wyśmienite przekąski, a nawet dania główne. Znakomicie sprawdza się zarówno w wersji na słodko, jak i w tej wytrawnej. Jedną z bardzo ciekawych propozycji jest nadzianie go szpinakiem i kurczakiem. Takie połączenie zachwyca aromatem, smakiem i wyglądem. Okaże...
czytaj więcej
Ciecierzyca po marokańsku w sosie pomidorowym – przepis
Idealna propozycja rozgrzewającego, sycącego posiłku, który sprawdzi się zarówno na co dzień, jak i podczas wyjątkowych okazji? Ciecierzyca po marokańsku w sosie pomidorowym! To danie kuchni północnoafrykańskiej. Bogate w przyprawy, pełne warzyw i roślin strączkowych. Idealne dla wegetarian i nie tylko. Obfituje w szereg wartości odżywczych i jest wyjąt...
czytaj więcej
Chłodnik litewski z jajkiem – przepis
Chłodnik litewski z jajkiem przywodzi na myśl ciepłe, letnie dni i lekkie posiłki. Intensywny kolor i świeżość warzyw sprawiają, że pięknie się prezentuje i doskonale smakuje. To sycąca, a zarazem orzeźwiająca zupa. Jej przyrządzenie nie wymaga gotowania bulionu, skomplikowanych technik czy długiego stania przy kuchence. Choć pochodzi ze Wschodu, bardzo...
czytaj więcej
Curry z krewetkami i warzywami – przepis
Curry z krewetkami to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni azjatyckiej. Aromatyczne, kremowe i pełne wyrazistych przypraw. Stanowi prawdziwą ucztę dla zmysłów. Jest proste w wykonaniu, a zapewnia bogactwo smaków i efektownie prezentuje się na talerzu. Dzięki świeżym owocom morza, sezonowym warzywom i intensywnej paście curry można wyruszyć w ...
czytaj więcej
Cordon Bleu – panierowany filet z szynką i serem
Cordon Bleu to klasyk, który na dobre zagościł w menu restauracji i gospodarstw domowych na całym świecie. Jego popularność nie jest dziełem przypadku, a historia sięga nie tylko Francji, ale i Szwajcarii. To danie stanowi idealne połączenie kruchego, soczystego mięsa z rozpływającym się serem i aromatyczną szynką. Całość otula chrupiąca, złocista panie...
czytaj więcej
Chili con carne – pikantne danie z mięsem mielonym
Pełne intensywnego aromatu, rozgrzewające i sycące. Dokładnie takie jest chili con carne. Nazwa sugeruje kuchnię meksykańską, jednak historia tej potrawy sięga pogranicza Meksyku i południowych Stanów Zjednoczonych, a zwłaszcza Teksasu. Właśnie tam narodziła się jej klasyczna wersja, która przetrwała aż do dziś. Połączenie mięsa mielonego, strączków i w...
czytaj więcej
Curry z kurczaka z mlekiem kokosowym – przepis
Curry z kurczaka z mlekiem kokosowym to jedno z tych dań, które zachwycają zarówno smakiem, jak i aromatem. Łączy w sobie orientalne przyprawy, kremową konsystencję i delikatność mięsa drobiowego. Jest inspirowane kuchnią indyjską i tajską, jednak cieszy się popularnością także w Europie. To pożywna potrawa, która znakomicie sprawdzi się jako obiad, czy...
czytaj więcej
Bigos staropolski z kiszonej kapusty – przepis
Bigos staropolski to symbol polskiej kuchni. Aromatyczny, pełen mięsa, przypraw i kiszonej kapusty. Przez wieki gościł zarówno na królewskich stołach, jak i w wiejskich chatach. To potrawa, która dojrzewa z czasem – dosłownie i w przenośni. Każde podgrzanie wydobywa z niej nowe nuty smakowe, a długie duszenie nadaje niepowtarzalnego charakteru. W j...
czytaj więcej
Bułgarska musaka z ziemniakami i mięsem mielonym – przepis
Kuchnia bułgarska potrafi zaskakiwać prostotą składników i głębią smaku. Żywym dowodem jest bułgarska musaka – zapiekanka, której głównymi składnikami są ziemniaki i mielone mięso. To domowa potrawa, która jest wyjątkowo sycąca i aromatyczna. Choć podobne przepisy można znaleźć w kuchni greckiej czy serbskiej, to właśnie bułgarska wersja tej potrawy pod...
czytaj więcej
Boeuf Bourguignon – przepis na francuski gulasz wołowy
Francuska kuchnia od lat uchodzi za jedną z najbardziej wyrafinowanych na świecie. Wśród wielu wyjątkowych dań jedno zasługuje na szczególną uwagę – Boeuf Bourguignon. Pod tą nazwą kryje się tradycyjny francuski gulasz wołowy. Duszony w czerwonym winie z dodatkiem warzyw i aromatycznych ziół. Łączy w sobie elegancję, głęboki smak i imponującą histo...
czytaj więcej
Barszcz czerwony – przepis
Barszcz czerwony to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni polskiej. Często pojawia się na wigilijnym stole, ale równie chętnie przyrządzany jest na co dzień. Głęboki kolor, intensywny smak i delikatna kwaskowatość sprawiają, że trudno mu się oprzeć. Choć istnieje wiele przepisów na tę zupę, jej klasyczna wersja wciąż pozostaje symbolem domowego...
czytaj więcej
Burgery wołowe z domowymi frytkami – przepis
Burgery wołowe to klasyk kuchni amerykańskiej, który szturmem podbił serca smakoszy na całym świecie. Choć fast foody nie kojarzą się ze zdrową dietą, domowa wersja tego dania to coś zupełnie innego. Wysokiej jakości składniki, dobrej klasy mięso i staranne przygotowanie sprawią, że burger będzie pyszny i odżywczy. Dzięki poniższym wskazówkom każdy por...
czytaj więcej
Przepis na carbonara – klasyczny makaron z boczkiem i parmezanem
Makaron carbonara to jedno z tych dań, które zdobyły uznanie niemal na całym świecie. Uwielbiane za kremową konsystencję, głęboki smak i błyskawiczny sposób przygotowania. Gości nie tylko we włoskich restauracjach, ale i w wielu domach. Jego przygotowanie nie jest skomplikowane, ale wymaga odrobiny wiedzy i precyzji działania. Jak się do tego zabrać? S...
czytaj więcej
Przepis na bulgur z warzywami i kurczakiem
Kasza bulgur coraz częściej gości na stołach jako zdrowa i smaczna alternatywa dla ryżu czy makaronu. Jej delikatny smak i uniwersalność sprawiają, że doskonale pasuje do wielu dań. Znakomitym rozwiązaniem będzie połączenie jej z warzywami i kurczakiem. Stworzy z nimi pożywne, a zarazem lekkie i pyszne danie. To wspaniała propozycja na obiad i kolację....
czytaj więcej
Burrito z kurczakiem i guacamole – przepis
Kuchnia meksykańska od lat cieszy się niesłabnącą popularnością. Jest pełna intensywnych smaków, kolorów i aromatów. Jednym z najbardziej rozpoznawalnych dań jest burrito. To nic innego jak zbiór przeróżnych składników zawiniętych w pszenną tortillę. W wersji z kurczakiem i guacamole łączy soczyste, przyprawione mięso z aksamitnym, świeżym musem z awoka...
czytaj więcej
Przepis na antrykot wołowy z pieczonymi ziemniakami
Antrykot wołowy z pieczonymi ziemniakami to danie, któremu trudno się oprzeć. Soczyste, dobrze przyprawione mięso i chrupiące, aromatyczne ziemniaki tworzą duet, który zachwyca zarówno prostotą, jak i bogactwem smaku. To doskonała propozycja na uroczysty obiad, niedzielne spotkanie przy stole czy romantyczną kolację we dwoje. Przyrządzenie tej potrawy n...
czytaj więcej
Aromatyczna zupa pomidorowa z bazylią i parmezanem – przepis
Zupa pomidorowa od lat gości na stołach w wielu domach. Kojarzy się z dzieciństwem, domowym ciepłem i prostotą. Nie wymaga nadzwyczajnych składników ani długiego czasu gotowania. Sławę zyskała przede wszystkim jej klasyczna wersja na rosole z dodatkiem makaronu lub ryżu. Obecnie coraz więcej osób decyduje się na to, by nieco ją unowocześnić. Każdy, kto ...
czytaj więcej
Ananasowy kurczak w słodko-kwaśnym sosie
Kurczak w słodko-kwaśnym sosie to danie, które ma wielu miłośników. Łączy w sobie delikatność mięsa, egzotyczną nutę ananasa i wyjątkowe połączenie dwóch zupełnie innych smaków. Taka kompozycja sprawia, że trudno mu się oprzeć. Przygotowanie tej potrawy nie wymaga zaawansowanych umiejętności kulinarnych ani spędzania wielu godzin w kuchni. Wystarczy odr...
czytaj więcej
Aubergine parmigiana – zapiekanka z bakłażana
Włoska kuchnia słynie z prostoty i niezwykłej umiejętności łączenia kilku składników w danie o wyjątkowym smaku. Jednym z takich klasycznych dań jest aubergine parmigiana – zapiekanka z bakłażana. To delikatna struktura warzyw, głębia pomidorowego sosu i kremowa warstwa roztopionego sera. Zachwyca smakiem, zapachem i wyglądem. Czy przygotowanie tego prz...
czytaj więcej
Przepis na azjatyckie stir-fry z kurczakiem i warzywami
Kuchnia azjatycka od lat inspiruje swoją różnorodnością i intensywnością aromatów. Jednym z najsłynniejszych dań jest stir-fry z kurczakiem i warzywami. W czym tkwi sekret jego sukcesu? Jest smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu. Ponadto zachwyca bogactwem kolorów i pięknie wygląda na talerzu. To wspaniała propozycja na obiad albo kolację. Co zrobić...
czytaj więcej
Arancini – przepis na sycylijskie kulki ryżowe z serem
Sycylia, słoneczna wyspa pełna aromatów, barw i historii, słynie między innymi z charakterystycznego dania, którym jest arancini. To kulki ryżowe, które urzekają smakiem, strukturą i prostotą przygotowania. Złociste na zewnątrz, aksamitne w środku, wypełnione rozpływającym się serem. Arancini to prawdziwa uczta. Zarówno dla podniebienia, jak i dla oka. ...
czytaj więcej
Przepis na amerykańskie żeberka BBQ z frytkami
Aromatyczne, soczyste żeberka BBQ to jeden z najbardziej rozpoznawalnych symboli kuchni amerykańskiej. W połączeniu z idealnie usmażonymi frytkami tworzą zestaw, któremu trudno się oprzeć. Ten przepis to ukłon w stronę klasyki – wyraziste mięso i dodatek ziemniaków od wielu lat cieszy się ogromną popularnością. Oto sprawdzona receptura, która pozwoli pr...
czytaj więcej
Aromatyczny gulasz z jagnięciny – jak zrobić?
Gulasz z jagnięciny to danie, które przywodzi na myśl głębię smaku i wyjątkowy aromat. Wspaniale sprawdzi się podczas rodzinnego obiadu, eleganckiej kolacji, czy przyjęcia organizowanego w domowym zaciszu. Mięso jagnięce – delikatne, soczyste i niezwykle wyraziste stanowi prawdziwą ucztę dla podniebienia. Właściwie przygotowany gulasz na długo zapadnie...
czytaj więcej
Aksamitny krem z dyni z grzankami czosnkowymi
Krem z dyni to jedno z najbardziej aromatycznych i rozgrzewających dań. Idealne zwłaszcza na jesienne i zimowe dni, które nie rozpieszczają swoją aurą. Zupa jest nie tylko smaczna, ale i zdrowa. Dynia stanowi bowiem bogate źródło witamin A, C i E, a także błonnika, który wspiera trawienie. Dzięki swojej aksamitnej konsystencji i delikatnemu smakowi krem...
czytaj więcej
Jak przechowywać nalewki? Najważniejsze zasady
Nalewki to znakomity sposób na cieszenie się smakiem sezonowych owoców przez cały rok. Domowej roboty napój alkoholowy rozgrzewa i stanowi wspaniały dodatek do posiłków. Samo przyrządzenie takiego trunku to jednak dopiero początek. Aby pozostał zdatny do spożywania przez długi czas, należy odpowiednio go przechowywać. Jakich butelek używać i gdzie je um...
czytaj więcej
Jak podawać wodę w restauracji?
Nic tak dobrze nie gasi pragnienia, jak woda. Większość osób lubi pić ją podczas spożywania posiłków, traktując jako zdrowszą alternatywę dla alkoholu, czy gazowanych napojów. Warto więc zadbać o to, by w restauracji serwować ją w odpowiedni sposób. Wbrew pozorom nie jest to takie proste, jak można byłoby przypuszczać. Aby zrobić dobre wrażenie na gości...
czytaj więcej
Jaka stolnica najlepsza? Te produkty warto wypróbować
Wysokiej jakości składniki i umiejętności nie wystarczą do tego, by przygotować wyśmienite ciasto na pierogi, drożdżówkę, czy spód do pizzy. Potrzebna jest jeszcze solidna stolnica. To narzędzie o uniwersalnym zastosowaniu, które jest niezastąpione w każdej kuchni. Nie powinno być kupowane pod wpływem chwili i bez zastanowienia. Aby mieć pewność, że prz...
czytaj więcej
Jaki nóż na biwak? Praktyczny poradnik
Biwak to znakomita okazja ku temu, by cieszyć się aktywnym wypoczynkiem na świeżym powietrzu. Aby móc czerpać przyjemność z kontaktu z naturą i podziwiać malownicze widoki bez zbędnych przeszkód, należy wyruszyć na tę wyprawę z odpowiednim wyposażeniem. W plecaku zdecydowanie powinien znaleźć się porządny nóż. To wielofunkcyjne narzędzie, które znacząco...
czytaj więcej
Jak serwować wino? Akcesoria i kieliszki, w które warto zainwestować
Wino to wspaniały dodatek do obiadów i kolacji. Często pojawia się na stole również podczas rozmaitych przyjęć i uroczystości. Zachwyca aromatem i przykuwa uwagę swoim kolorem. Ten trunek będzie smakował jeszcze lepiej, gdy zostanie zaserwowany w odpowiedni sposób. Jakie akcesoria będą do tego potrzebne? I czym kierować się w trakcie wybierania kieliszk...
czytaj więcej
Jak serwować sushi? Naczynia, które warto mieć w swoim domu
Sushi cieszy się ogromną popularnością nie tylko w Japonii, ale i w Europie. Aby cieszyć się tym przysmakiem, wcale nie trzeba wybierać się do restauracji. Coraz więcej osób decyduje się na przygotowywanie tej potrawy w domowym zaciszu. Aby zrobić to, jak należy, wystarczy dysponować niezbędnymi naczyniami oraz akcesoriami. Tylko wtedy posiłek zamieni s...
czytaj więcej
Jaka patelnia sprawdzi się do placków ziemniaczanych?
Proste rozwiązania bywają najlepsze. To powiedzenie sprawdza się zwłaszcza w kuchni. Nieskomplikowane dania, które są wyśmienite i które każdy będzie w stanie przygotować szybko i bez najmniejszych problemów, nie bez powodu mają tak wielu zwolenników. Znakomitym przykładem są placki ziemniaczane. Chrupiące, złote i z miękkim środkiem, który rozpływa się...
czytaj więcej
Jak przechowywać grzyby suszone?
Suszone grzyby znajdują wiele zastosowań w kuchni. Zachwycają intensywnym, głębokim smakiem i sprawiają, że każda zupa i sos stają się dzięki nim bardziej aromatyczne. Wiele osób dodaje je również do potraw mięsnych, risotto, oraz makaronów. Aby przez długi czas stanowiły prawdziwą ucztę dla podniebienia, konieczne jest przechowywanie ich we właściwy sp...
czytaj więcej
Jak przechowywać suszone owoce? Najważniejsze informacje
Słodka przekąska potrafi skutecznie poprawić humor i dodać energii niezbędnej do stawiania czoła codziennym wyzwaniom. Wspaniałą alternatywą dla kalorycznych ciastek i batonów są suszone owoce. Smaczne, pożywne i znacznie zdrowsze niż przetworzone produkty mają wielu zwolenników. Stanowią nieocenione źródło witamin i minerałów. Aby na długo zachowały sw...
czytaj więcej
Jak przygotować drinki? Praktyczny przewodnik
Przyjęcie urodzinowe, wieczorne spotkanie w gronie znajomych, czy uroczysta kolacja zyskają, gdy będą celebrowane w odpowiedni sposób. To doskonałe okazje ku temu, by wznieść toast. Zamiast tradycyjnej lampki wina, czy kufla wypełnionego piwem, warto postawić na coś wyjątkowego i zaserwować drinki godne profesjonalnego barmana. Aby to zrobić, nie wystar...
czytaj więcej
Jak zorganizować kuchnię? Sprawdzone sposoby
W wielu domach to kuchnia, a nie salon, stanowi centrum życia rodzinnego i towarzyskiego. To w niej prowadzone są kulinarne eksperymenty i to tam przyjmuje się gości oraz wspólnie celebruje posiłki. Aby przebywanie w niej sprawiało prawdziwą przyjemność, należy właściwie ją urządzić i zorganizować. Nie da się ukryć, że to pewne wyzwanie, zwłaszcza w prz...
czytaj więcej
Jaka patelnia nadaje się do omletów?
Śniadanie to według wielu osób najważniejszy posiłek dnia. Musi być smaczne, pożywne i dostarczać energii potrzebnej do stawiania czoła wyzwaniom. Co więc powinno znaleźć się na talerzu o poranku? Omlet to bez wątpienia propozycja godna uwagi. Jego przyrządzenie jest bardzo proste i nie zajmuje wiele czasu, a do tego można serwować go z różnymi dodatkam...
czytaj więcej
Czy noże można myć w zmywarce?
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której brakuje noży. To narzędzia, które każdego dnia są używane do przygotowywania śniadań, obiadów, kolacji i przekąsek. Co za tym idzie, często się brudzą, dlatego utrzymanie ich w czystości bywa prawdziwym wyzwaniem. Zwłaszcza w sporych gospodarstwach domowych. Posiadacze zmywarki z pewnością nie raz pragnęli je do ...
czytaj więcej
<
z 12
>
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
zamknij
×
Zamknij
Modal title
...
trwa ładowanie
proszę czekać
trwa ładowanie
proszę czekać
fbox